OM OSS

FRÅN SVENSK ÅTERFÖRSÄLJARE TILL NORDISKT SAAS-BOLAG INOM GEODATA

Geposits resa började 2005 när vi under namnet Postnummerservice levererade uppdaterade adress- och postnummer via datafiler till våra kunder. Med deras behov och nytta i centrum har vi under åren utvecklat ett antal spetstjänster som bygger på möjligheterna som geodata ger.

2010 lanserade vi vår tjänst för adresskontroll, och under 2011 lanserade vi vår första version av karttjänst för zonindelning. Många av våra kunder är närvarande i hela Norden – därför erbjuder vi våra tjänster till Sverige, Norge, Danmark och Finland.

EN DEL AV NÅGOT STÖRRE

Vi är ett målmedvetet och innovativt team som samlats kring arbetet med geografisk data och vilken nytta den kan skapa. Med ett öra mot rälsen lyssnar vi ständigt in vår omvärld för att kunna utveckla våra tjänster för att passa våra kunders föränderliga behov.

Vi tror att tillit, inkludering och ett uppmuntrande klimat på arbetsplatsen leder till engagemang och gemensam framgång. Hos oss är alla i teamet en viktig pusselbit för att uppnå våra visioner och mål.

Sedan 2015 är vi en del av Progrits – en växande nordisk mjukvarukoncern med inriktning mot e-handel, logistik och fordon. Genom Progrits samarbetar vi med andra B2B-bolag för att skapa starkare kunderbjudanden och bättre arbetssätt.

BLI EN DEL AV GEPOSIT

Vi växer, men vill växa ännu mer och det är kanske där du kommer in?
Vi som arbetar här drivs av teknisk innovation, med kravet att värdet för våra kunder alltid står i centrum. Vi söker talanger inom försäljning, marknadsföring eller utveckling - så tveka inte att kontakta oss om du tror du skulle passa in i vår företagskultur.
Här kommer ingen att hålla dig tillbaka!