OM OSS

Från svensk återförsäljare till nordisk leverantör av adress- och karttjänster

Geposit är en pionjär inom adress- och karttjänster – något som vi varit sedan 2005, men då som Postnummerservice. Från 2005 till idag har vi varit stolta leverantörer av korrekta och uppdaterade adress- och postnummerfiler.

I huvudsak har uppdaterade adress- och postnummerfiler använts till två ändamål av våra kunder – adresskontroll och zonindelning. För att underlätta för våra kunder har vi med tiden utvecklat tjänster för att täcka just dessa behov. År 2010 lanserade vi vår tjänst för adresskontroll och under 2011 lanserade vi vår första version av karttjänst för zonindelning. Många av våra kunder är närvarande i hela Norden – därför erbjuder vi våra tjänster till både Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vi vill förenkla för företag som vill bli geografiskt intelligenta – alltid med kvalitet i fokus.

Från svensk återförsäljare till nordisk leverantör av adress- och karttjänster
Ett framåtlutat och växande team

Ett framåtlutat och växande team

Geposit är en del av Progrits – en växande nordisk mjukvarukoncern med inriktning mot e-handel & logistik, fordon, samt företagsresor. För mer information om Progrits, besök www.progrits.se.

Vi är ett målmedvetet och innovativt team som samlats kring arbetet med geografisk intelligens.

Vi tror att tillit, inkludering och ett uppmuntrande klimat på arbetsplatsen leder till engagemang och gemensam framgång. Alla ska veta vart vi är på väg och varför var och en i teamet är viktig för att nå dit vi vill.

Affärsfokus och kundvärde är A och O för att vi ska utvecklas i rätt riktning med full kraft. Därför söker vi dig som naturligt arbetar mot just affärs- och kundvärde, snarare än att snäva in dig på metoder och tekniker.

Geposit befinner sig i en stark tillväxtfas och vi är därför konstant på jakt efter nya talanger – såväl inom sälj och marknadsföring som utvecklare. Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att bli en del av teamet.

 

Skriv till oss
Har du några frågor är du välkommen att lämna ett meddelande så återkommer vi inom kort

Ditt Namn

Företag

E-postadress*

Telefonnummer

Meddelande*

Skicka